IJsland

Personal

Personal – Waar ben je nou he-le-maal mee bezig?

Het is wat rustiger op de blog. Maar ik zit helemaal niet stil! Ik ben een heleboel leuke dingen aan het doen, en het leek me wel leuk om die met jullie te delen. Zodat jullie ook een beetje weten waar ik nou he-le-maal mee bezig ben.

What’s going on?

Al een aantal weken verschijnen er niet meer netjes twee blogjes per week hier op de blog. Waar ik eindelijk een blogschema had gevonden van 1 recept op woensdag en 1 ander soort blog op zondag (hadden jullie het schema al door?), ben ik nu al een tijdje terug naar 1 blog per week.

Maar daar zijn een heleboel leuke redenen voor…

IJsland

Mijn Bucketlist-vakantie naar IJsland

Vorige maand was het eindelijk zover: de vakantie waar ik al 10 jaar van droomde brak aan! Le BF en ik vertrokken voor 10 dagen naar IJsland en hadden daar de reis van ons leven. Ik ben druk bezig met het verwerken van alle foto’s en er staan meerdere travelguides op de planning voor jullie. We deden namelijk én een rondreis én een aantal dagen Reykjavik. Genoeg stof tot typen dus! Maar vooraf met alle voorbereidingen had ik uiteindelijk maar tijd om twee blogjes vooruit te typen, dus toen begon het al: 1 blogje per week. En daarna…

Thesis

Ik rondde eindelijk mijn PhD af

Na onze fantastische reis kwam ik thuis en stond de volgende deadline op het programma: mijn PhD thesis. De tekst was al een tijdje af en ook de layout had ik al in InDesign gemaakt. Maar dat is allemaal leuk en aardig totdat je met een drukker gaat praten. Die heeft weer andere eisen. Dus er moesten weer dingen worden aangepast, een drukproef met de luizenkam worden doorgespit en uiteindelijk een final design worden opgestuurd. Maar hij is af! Hierboven zie je een sneakpeak van de cover, zo leuk! De cover is ontworpen door mijn vriendinnetje Hanne, zie hier haar portfolio! Volgende week krijg ik eindelijk de boekjes en over een maand mag ik verdedigen. Ook dat moet ik natuurlijk nog even voorbereiden…

*jingle! Wetenschapsfeitje van de dag* Waar mijn PhD over ging? Ik deed onderzoek naar hoe het i