About

Sunshine

Hoi en welkom op mijn blog!

Koffie + vintage + mintgroen + lekker eten + Utrecht = Siroon, een 28 jaar jonge Utrechtse!

Ik ben ‘een zonnetje’, een echte optimist en een inspirator. Ik weet niet hoe, maar mensen raken blijkbaar altijd geinspireerd van een avondje met mij doorbrengen! Magic powers denk ik. Op mijn blog ga ik proberen iets van mijn sunshine aan jullie over te dragen door te schrijven over alles wat mij bezig houdt of wat ik leuk vind. Utrecht, eten, interieur en lifestyle.

Terug naar Utrecht

Na een aantal jaar in Nijmegen te hebben gewoond, móest ik terug naar Utrecht; het was zo’n onderbuikgevoel. En nu ik hier sinds 4 jaar weer woon, is er geen plekje voor mij onbekend, of ik ga erop uit om het te ontdekken. Het is dan ook niet vreemd dat mijn vrienden, en vrienden van die vrienden (en weer vrienden van die vrienden van..) mij altijd weten te vinden voor tips over deze stad! Het werd zelfs zo erg, dat ik besloot er een eigen blogtopic over te starten, genaamd ‘h