Jozef Utrecht

Hotspots Travel

Hotspot Utrecht – Jozef op de Mariaplaats

Er is weer een toffe Utrechtse Hotspot bij in de stad: Jozef op de Mariaplaats! (haha..) Een groot maar gezellig koffietentje, waar ook ontbijt, lunch en diner mogelijkheden zijn. Ben je ook benieuwd naar deze nieuwe aanwinst? Lees meer!

Scandinavisch design

Jozef UtrechtWat als eerste opvalt in deze nieuwe tent, is het interieur. De zaak is verdeeld in zowel knusse huiskamerplekjes als meer restaurantstijl tafeltjes, met zelfs een eigen taptafel beschikbaar, voor als je met een grote groep bent! Als Scandinavisch design-liefhebber haal ik hier natuurlijk mijn hart op, met mooie jaren 60-stijl nieuwe meubelstukken en accessoires.

Jozef Utrecht

Thuissfeer

Jozef Utrecht menukaartMet een inrichting alsof je in een knusse woonkamer zit, kan de rustige live muziek dan ook niet ontbreken. Elke eerste zondag van de maand is hier live muziek, genaamd ‘Lazy Sunday’, en kun je wegkruipen in de bank of je fauteuil met een kop bijzondere koffie van Vascobelo of unieke thee van Kusmi. Er staat qua zoetigheid tot nu toe alleen appeltaart met slagroom op de taart, maar je kunt altijd even spieken bij de desserts! De menukaart is zelfs in de vorm van een krant gedrukt, huiselijker kan het bijna niet!

Jozef3

Meer live muziek

Jozef UtrechtVoor de vrijdagmiddagborrelaars of het uitgaanspubliek op zaterdag zijn er deze twee avonden ook een DJ beschikbaar voor de nodige plaatjes. Verderop in het restaurant is er namelijk veel meer ruimte om ook met de voetjes van de vloer te gaan! Het cafe combineert deze twee dingen goed, en ze storen elkaar eigenlijk niet.

Centrale ligging

Ben je in de stad of kom je vanaf het station en zoek je een leuke plek voor een koffiedate? Dan is Jozef echt perfect, het ligt vlakbij station, net buiten de drukte van de stad en het is groot! Ook voor een gezellig dinertje buiten de deur zonder teveel poespas of om op de zondagochtend even weg te kruipen in die heerlijke bank..

Ben jij er al geweest?

Jozef Utrecht

Ben je benieuwd naar andere hotspots in Utrecht? Neem eens een kijkje op mijn overzichtskaart van hotspots Utrecht!

 

Leave a Comment