Hoi Nederland, hoi nieuwe layout!

I’m back! Terug in Utrecht en terug in het (blog)land. De jetlag is er in inmiddels bijna uit, ik ben alweer een week aan het werk, en de blogkriebels beginnen alweer hoog op te lopen. De hoogste tijd voor een nieuwe layout, leek me zo 🙂 Een nieuwe look, een nieuw logo, ik vertel je hier meer.

Little bit of sunshine (vertraagd) in een nieuw jasje

Het leek me leuk om bij terugkomst in Nederland met een klapper terug te komen in het blogland, namelijk in een nieuw jasje. Ik liet een nieuw logo maken, ik zocht een nieuwe layout uit (ik kon niet zo goed kiezen dus dat duurde even) en ik plande alles voor de terugkomst. Was ik even vergeten hoe hard de jetlag kon aankomen, hoe pittig het was om meteen weer te beginnen met werken en hoe moe ik elke avond in bed stortte. Haha.

Niet met een klapper bij terugkomst maar een weekje later dus: hier is mijn nieuwe layout!

Een nieuw logo

Ik wilde al een tijdje een nieuw logo. Mijn vorige logo vond ik super leuk, maar ik werd het mintgroene een beetje zat. Ik hoefde echt niet lang na te denken wie ik zou vragen om mijn logo te ontwerpen, het werd namelijk Nina, van ninamaakt.

Ik ben al zo lang fan van haar; ze was mijn vaste kaartjesadres én schrijfster toen ik in Melbourne woonde (hoera voor haar schrijfservice, want als ik de kaartjes zelf vanuit Melbourne moest sturen, duurde dat gemiddeld 4 weken!). Ik hou van haar blog, haar instagram maakt me vrolijk, kortom: ik vroeg Nina voor een nieuw logo 🙂 En dit is het geworden:

little bit of sunshine

Ik vecht nog even met het groter maken van het logo bovenaan de site, dus dat wordt nog anders, maar hoe leuk is dit?

Een boel kinderziektes

Ik werk nog hard op de achtergrond om alle kinderziektes eruit te werken, maar laat het me vooral weten als er iets nu al heel raar is terwijl je op mijn blog browst. Ik ben onder andere nog bezig met een verbeterde receptenindex en ook de recepten zelf komen in een nieuw (printbaar) jasje. Ook heeft deze wordpress layout allerlei toffe google maps features, maar dat ben ik nog een beetje aan het leren.

Tot slot zit ik te overwegen om mijn blog tweetalig te maken, maar ook dat vergt nog wat veel werk. Toch wilde ik jullie vast verblijden met een eerste look. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Een fijne zondag!

Comments: 11

 • reply

  Wim Geurts

  maart 8, 2020

  Hoi dame, welkom thuis in het land waar we afscheid van de winter hebben genomen. Voortaan alleen nog maar herfst en zomer. Je nieuwe ‘look’ is prima hoor. Het ondersteunt jouw teksten zoals het hoort . . leuk en origineel.
  Sterkte om weer hier in de wind te moeten fietsen.

 • reply

  Stella

  maart 8, 2020

  Waaaah you’re back – in Nederland én in de blogwereld! Zo leuk! Ik ben gek op alles wat Nina maakt, dus ik ben ook helemaal fan van je nieuwe logo uiteraard! Ik heb toevallig ook een hele nieuwe look voor mijn blog – die ga ik deze week ‘lanceren’z Wiehoe! Ik kijk uit naar al je schrijfsels weer. Liefs!

   • reply

    Stella

    maart 8, 2020

    Hahaha ja hij staat er stiekem ook al op, maar er moeten nog mini dingetjes aan veranderd worden. Ik geloof dat dat morgen gaat gebeuren, dus dan ga ik hem daarna helemaal ‘lanceren’ 🙂

 • reply
  maart 8, 2020

  Oooh zo fijn! Ik herkende Nina’s stijl meteen. Super mooi logo en je lay-out vind ik ook heel fijn.

 • reply
  maart 9, 2020

  Supertof logo zeg, mooie nieuwe lay-out ook. Veel plezier weer met bloggen 😉

 • reply
  maart 9, 2020

  Lijkt me helemaal te passen bij je nieuwe start, welkom terug!

 • reply
  maart 29, 2020

  Het ziet er zo ‘fris’ uit! Je logo is echt mooi en hetzelfde geldt voor je layout. Ik ben ook echt toe aan een nieuwe layout, maar snel tevreden ben ik niet. Dus mijn zoekactie gaat nog even door.

Post a Comment